paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Mangano Calciet

Kracht Steen Mangano Calciet

Mangano calciet is een prachtige, zachte roze krachtsteen die geassocieerd wordt met het hartchakra. De krachtsteen kan helpen bij het bevorderen van de liefde.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Mangano Calciet | Gratis Paragnost Kracht Steen Mangano Calciet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Mangano Calciet

manganocalciet

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Mangano Calciet | Gratis Paragnost
Mangano Calciet verkregen uit de gronden van Peru | GratisParagnost Mangano Calciet verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost Mangano Calciet verkregen uit de gronden van Rusland | GratisParagnost
Peru staat bekend om zijn prachtige krachtstenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van krachtstenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze krachtstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Eigenschappen van edelsteen Mangano Calciet

Mangano calciet staat bekend om zijn kalmerende en liefdevolle energieën. Het is een krachtsteen die kan helpen bij het verlichten van angst en stress, en kan ons helpen ons hart te openen voor de liefde en het accepteren van onszelf en anderen. Mangano calciet kan ook helpen bij het bevorderen van emotionele genezing en het herstellen van balans in ons leven.
Mangano calciet is een calciumcarbonaat en behoort tot de calciet-groep van mineralen. Het heeft een chemische formule van CaCO3 en een hardheid van 3 op de schaal van Mohs. Mangano calciet heeft zijn zachte roze kleur te danken aan de aanwezigheid van mangaan.
Mangano calciet wordt geassocieerd met het hartchakra (vierde chakra) en kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra en het bevorderen van liefdevolle energieën en emotionele genezing. Het kan ons helpen ons hart te openen voor de liefde en het accepteren van onszelf en anderen, en kan ons helpen bij het loslaten van negatieve emoties zoals woede en verdriet. Mangano calciet kan ook helpen bij het verlichten van spanning in de spieren en het bevorderen van een diepere ontspanning en rust.
tentoon Kracht Steen Mangano Calciet | Gratis Paragnost Kracht Steen Mangano Calciet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen